ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DÂMBOVIŢA

In jos

ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DÂMBOVIŢA

Mesaj  Petru Dănilă la data de Mar Noi 27, 2012 7:41 am

ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DÂMBOVIŢA
Membră a SOCIETĂŢII DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA
Târgovişte, Calea Bucuresti, Bl. O2, sc. C, ap. 16
tel: 0727 449 564; 0742 204 336; 0345 566 336

Presedinte : Petru Danila

Suntem o organizaţie neguvernamentalã, apoliticã, alcãtuitã din persoane fizice, afectate de sclerozã multiplã (bolnavi, membri ai familiilor acestora, întreţinãtori ai bolnavilor de S.M., voluntari), care desfãşoarã sau doresc sã desfãşoare activitãţi în beneficiul persoanelor afectate de S.M. sau de interes pentru aceştia.
Scopul ASMDb este ocrotirea şi sprijinirea afectate de S.M, pe plan material şi moral. În realizarea acestui scop, organizaţia îşi propune urmãtoarele obiective:
• difuzarea de informaţii şi sensibilizarea opiniei publice, a autoritãţilor, cu privire la problemele şi dificultãţile cu care se confruntã bolnavii de S.M. din judeţul nostru şi necesitãţile acestora.
• informarea membrilor asociaţiei cu privire la drepturile şi facilitãţile legale de care pot beneficia, pe plan social şi / sau profesional
• obţinerea de sprijin constând în consiliere, medicamente, aparaturã medicalã sau de altã naturã (necesare pentru scopul propus) etc.
• demersuri pentru a obţine sprijin în vederea asigurãrii tratamentului medicamentos şi recuperatoriu necesar bolnavilor de SM (kinetoterapie, psihoterapie, masaj recuperatoriu etc.), obţinerea accesului la centre de zi, centre de recuperare şi tratament etc., ca şi posibilitãţi de tratament specializat şi asistentã la domiciliu pentru bolnavii netransportabili
• organizarea de activitãti informativ-educative, culturale, de divertisment etc. cu, şi în beneficiul bolnavilor de S.M.
• stabilirea de legãturi cu alte organizaţii similare din ţarã şi strãinãtate
Pentru realizarea acestor obiective, avem nevoie de unele fonduri, dar şi de concursul dvs.: al altor organizaţii, persoane fizice, juridice, cadre medicale specializate, autoritãţi etc. De aceea, suntem deschişi spre orice (eventual) parteneriat, colaborare cu oricine doreşte sã se implice într-un fel sau altul în activitãţile descrise anterior.


Scleroza multipla (SM)
este o boala neurologica invalidantă, diagnosticată la adulţi tineri.
SM afectează sistemul nervos central producând deteriorări motorii, senzoriale, de coordonare şi cognitive.
Afectează în general adulţii tineri (20-40 de ani), mai multe femei decât bărbaţi, persoane care sufera schimbări majore în viaţa socială, profesională şi de familie.
Până în acest moment nu există un tratament care să vindece SMPetru Dănilă

Mesaje : 1
Data de înscriere : 27/11/2012
Localizare : Targoviste

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum